Image

Shop op basis van jouw figuurtype

Weet jij wat jouw figuurtype is? Door te weten wat je figuurtype is, is het een stuk makkelijker om de juiste kleding te vinden. En dat betekent: minder pashokjes stress. Dat wil je toch ook? Om jou hierbij te helpen hebben we het heel makkelijk gemaakt. Bekijk hieronder hoe wij je kunnen helpen.

 

Gebruik onze filters op  basis van jouw figuurtype

In onze webshop vind je bij iedere categorie aan de linkerkant een filter genaamd figuurtype. Als je hier jouw figuurtype aanvinkt, krijg je alle items te zien die prachtig zullen staan bij jouw figuurtype. Shoppen maar!

Doe de test: ontdek jouw figuurtype!

Benieuwd naar jouw figuurtype? Doe dan de test en ontdek het snel.

Download onze styleguide

In deze styleguide vertellen we wat de do's en don'ts zijn voor jouw figuurtype, geven we je stylingtips en laten we zien welke items perfect bij jouw figuurtype passen. Download de styleguide door hieronder je gegevens achter te laten.

Plan nu je private shop afspraak in!

Wil jij graag wat extra advies en persoonlijke aandacht bij het kiezen van de juiste items voor jouw figuurtype? Plan dan een private shop afspraak in met één van onze stylisten. We plannen twee uur om, door en voor jou geselecteerde items, door te passen. Alle persoonlijke aandacht van een van onze stylisten is voor jou!

FacebookInstagram